Servicii de Prospectare piata

Prospectarea pietei este un prim-pas extrem de important pentru o companie aflata la inceput de drum sau care doreste sa-si extinda activitatea. Fara o prospectare corecta, efectuata in prealabil, patrunderea pe o piata cu un nou produs sau serviciu se poate transforma intr-un adevarat esec. CodHum intelege importanta pe care o are pentru compania dvs. diminuarea riscurilor si obtinerea unor informatii valide, venind în intampinarea si sustinerea dvs. cu tehnici relevante de prospectare a pietei, puse in practica de o echipa de profesionisti.

Obtinerea informatiilor cu privire la concurenta

Obtinerea informatiilor cu privire la concurenta

Cunoasterea competitorilor si a tehnicilor utilizate de acestia pot sa fie extrem de utile pentru produsul/serviciul cu care dvs. intentionati sa patrundeti pe piata.

Studierea comportamentului consumatorilor

Studierea comportamentului consumatorilor

Cu cat va cunoasteti mai bine potentialii clienti si care sunt nevoile si atitudinile adoptate de acestia, cu atat mai bine puteti sa realizati produse sau servicii care sa raspunda necesitatilor lor.

Examinarea cererii si a ofertei

Examinarea cererii si a ofertei

Inainte de a patrunde pe o piata cu un nou produs sau serviciu, trebuie sa realizati o evaluare a cererii și a ofertei in vederea reducerii riscului unei investitii neprofitabile.

INDUSTRII

CodHum ofera servicii de prospectare piata in functie de nevoile specifice ale clientilor dintr-o gama variata de industrii.

Farmaceutica

FMCG

Telecom

Tehnologie

Mass-Media

Automotive

Beneficii

CodHum sustine departamentele de marketing si vanzari ale clientilor sa ajunga mai repede la potentialii clienti. CodHum initiaza contacte cu potentiali clienti, prezentand serviciile companiei dvs, urmand sa se realizeze o intermediere intre agentul dvs. de vanzari si potentialul dvs. client. In acest fel agentul dvs. de vanzari ajunge exact la clientii care sunt interesati de produsele sau serviciile companiei dvs. fara a irosi timp si resurse pentru prospectarea pietei.

Promptitudine

Flexibilitate

Profesionalism

Eficienta

Creativitate

Consistenta

CodHum va ofera suport in dezvoltarea portofoliului de clienti în funcție de nevoile dvs. Fie ca doriti sa va extindeti intr-un anumit domeniu de activitate sau sunteti la inceput de drum si doriti sa va lansati pe piata, va punem la dispozitie tehnici relevante de prospectarea a pieței si o echipa de profesionisti care sa raspunda prompt nevoilor dvs.

Contact

Va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare cu privire la serviciile noastre. Pentru orice detalii, nu ezitati sa ne contactati.

    [recaptcha]