Servicii de Management al satisfactiei clientilor

CodHum ofera servicii personalizate destinate loializarii clientilor si dezvoltării de strategii de imbunatatire a gradului de retentie a clientilor. Venim în sprijinul companiei dvs. cu strategii adecvate, prin care clientul sa devina principalul punct de interes, iar impactul gradul de satisfactie resimtita de client sa se imbunatateasca considerabil.

Evaluarea satisfactiei clientilor

Evaluarea satisfactiei clientilor

Realizarea de cercetari, sondaje si focus-grup-uri in vederea determinarii gradului de satisfactie al clientilor fata de produsele si serviciile companiei dvs.

Loializarea clientilor

Loializarea clientilor

Identificarea elementelor ce determina loializarea clientilor dvs. si asigurarea unui avantaj competitiv si beneficii suplimentare pentru clienti in raport cu competitia.

Automatizarea personalizata a proceselor

Automatizarea personalizata a proceselor

Dezvoltarea de instrumente si procese automatizate care sa valorifice resursele materiale si financiare ale organizatiei, intr-o abordare personalizata in functie de nevoile fiecarui client in parte.

INDUSTRII

CodHum ofera servicii de benchmarking in functie de nevoile specifice ale clientilor dintr-o gama variata de industrii.

Farmaceutica

FMCG

Telecom

Tehnologie

Mass-Media

Automotive

Beneficii

Intr-o economie de piata intr-o continua dinamica, fidelizarea clientilor se dovedeste a fi o adevarata provocare, inclusiv pentru specialisti. Crearea unei legături între client si companie, are la baza atat tehnici complexe de marketing si instrumente de management cat si dezvoltarea unei relatii pe termen lung si asigurarea satisfactiei clientilor dvs. Alegerea serviciilor destinate loializarii clientilor si dezvoltarea de strategii, tactici si instrumente potrivite pentru compania dvs. este esentiala. Specialistii CodHum va stau la dispozitie in vederea identificarii celor mai potrivite abordari pentru compania dvs. de crestere a satisfactiei clientilor.

Promptitudine

Flexibilitate

Profesionalism

Eficienta

Creativitate

Consistenta

Contact

Va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare cu privire la serviciile noastre. Pentru orice detalii, nu ezitati sa ne contactati.

    [recaptcha]