Servicii de Management al relatiei cu clientii

Managementul relatiei cu clientii contribuie la dezvoltarea relatiei pe care compania o are cu clientii sai. Gestionarea corespunzatoare a informatiilor cu privire la clienti conduce in mod direct la cresterea fidelitatii acestora si la consolidarea unor canale de comunicare eficiente si eficace. CodHum ofera servicii destinate managementului clientilor si dezvoltarea unei relatii consolidate cu acestia. Totodata, CodHum pune la dispozitia companiei dvs. instrumente si servicii care contribuie la eficientizarea si optimizarea proceselor interne si externe in relatia cu clientii dvs.

Identificarea si segmentarea clientilor

Identificarea si segmentarea clientilor

Realizarea unei segmentari a clientilor dvs. pentru identificarea caracteristicilor comune ale clientilor vizati de serviciile dvs.

Optimizarea interactiunii cu clientii

Optimizarea interactiunii cu clientii

Gestionarea moderna si eficienta a clientilor si a interactiunii cu acestia, in vederea dezvoltarii de procese automatizate, insa personalizate pe nevoile specifice ale clientilor.

Dezvoltarea relatiei cu clientii

Dezvoltarea relatiei cu clientii

Idetificarea de abordari necesare dezvoltarii unei relatii stranse si de lunga durata cu clientii, bazata pe loializare, increderea si performanta.

Utilizarea unui software CRM

Utilizarea unui software CRM

Idetificarea si configurarea unui software tip CRM (Customer Relationship Management) adaptat nevoilor organizatiei.

INDUSTRII

CodHum ofera servicii de management al relatiei cu clientii in functie de nevoile specifice ale clientilor dintr-o gama variata de industrii.

Farmaceutica

FMCG

Telecom

Tehnologie

Mass-Media

Automotive

Beneficii

Necesitatea gestionarii relatiei cu clientii este una ce nu poate fi neglijata, iar timpul de reactie la solicit─ârile clientilor si gestionarea acestora se dovedeste extrem de important cu privire la calitatea serviciilor oferite. Clientul trebuie sa reprezinte o prioritatea pentru compania dvs, fiind deosebit de important ca acest aspect sa se reflecte in procesele, abordarile si serviciile. dvs.

Promptitudine

Flexibilitate

Profesionalism

Eficienta

Creativitate

Consistenta

Contact

Va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare cu privire la serviciile noastre. Pentru orice detalii, nu ezitati sa ne contactati.

    [recaptcha]