Despre CodHum

CINE? Codhum este o companie specializata CE? concentrata pe oferirea de servicii personalizate de generare lead-uri CUI? companiilor mici și mijlocii, in functie de nevoile si specificul domeniului de activitate al acestora DE CE? in vederea cresterii numarului de clienti, CUM? prin initierea de contacte cu potentiali clienti ai afacerii  si intermedierea intalnirilor cu acestia CAND? imediat ce aflam mai multe detalii despre afacerea dvs in cadrul unei intalniri, UNDE? la sediul dvs. sau la sediul nostru.

Viziune

CodHum doreste sa devina un punct de referinta in dezvoltarea companiilor mici si mijlocii din Romania in ceea ce priveste optimizarea relatiei cu clientii.

Misiune

CodHum contribuie la dezvoltarea companiilor mici si mijlocii prin cresterea veniturilor, extinderea portofoliului de clienti si imbunatatirea relatiei cu acestia.

Valori

Echipa CodHum se constituie aderand la valori si principii precum: Comunicare, Integritate, Dedicare, Eficienta si Inovare.

SERVICII

CodHum reprezinta o echipa specializata in generarea de lead-uri pentru companii si extinderea portofoliului de clienti al acestora. Totodata, oferim servicii complementare.
Cercetare de piata

CodHum realizeaza cercetari si studii de piata in functie de nevoile specifice ale clientilor dintr-o gama variata de industrii (industria medicala si farmaceutica, FMCG, telecom, finante, media, automotive, IT&C etc.)

Prospectare piata

CodHum realizeaza prospectari de piata pentru clientii care doresc sa intre in Romania pe piata sau sa se extinda intr-un anumit domeniu de activitate. Totodata, CodHum ofera suport in dezvoltarea portofoliului de clienti in functie de nevoile clientilor nostri.

Benchmarking competitie

CodHum furnizeaza servicii de analiza a competitiei clientilor nostri, la nivel de produse sau servicie, abordari si procese, strategii si tactici. Totodata, CodHum pune la dispozitia clientilor nostri expertiza in adaptarea la schimbarile si trendurile pietei.

Managementul satisfactiei clientilor

CodHum ofera servicii destinate loializarii clientilor si dezvoltarea de strategii, tactici si instrumente destinate imbunatatirii gradului de retentie al clientilor si cresterii contribuitiei clientilor la cifra de afaceri a companiei.

Managementul relatiei cu clientii

CodHum ofera servicii destinate managementului clientilor si dezvoltarea unei relatii consolidate cu acestia. Totodata, CodHum pune la dispozitia clientilor nostri instrumente si servicii care contribuie la eficientizarea si optimizarea proceselor interne si externe in relatia cu clientii companiei.

Mystery shopping

CodHum furnizează servicii de colectare informatii despre produsele si serviciile companiilor in raport cu clientii acestora utilizand o gama extinsa de instrumente de simulare a unor comportamente care sa testeze eficienta clientilor nostri in gestionarea unor situatii complexe.

Procesul de lucru cu clientii

In ceea ce priveste clientii nostri, abordarea noastra este orientata spre contribuitia cu valoare adaugată in procesul de satisfacere a nevoilor acestora. Suntem flexibili in raport cu nevoile clientilor si dispunem de know-how-ul necesar pentru atingerea obiectivelor clientilor
1. Stabilirea obiectivelor

1. Stabilirea obiectivelor

Impreuna cu clientul, echipa noastra identifica problemele si nevoile acestuia si se  stabilesc obiectivele, rezultatele si indicatorii proiectului si standardele de calitate ale proiectului

2. Derularea proiectului

2. Derularea proiectului

Echipa noastra aloca un coordonator al proiectului clientului si deruleaza activitatile agreate impreuna cu clientul. Echipa noastra este flexibila la solicitarile clientului pe parcursul proiectului.

3. Verificarea proiectului

3. Verificarea proiectului

Rezultatele sunt prezentate clientului si impreuna cu acesta se evalueaza gradul de indeplinire a indicatorilor si obiectivelor. Echipa noastra urmareste satisfactia deplina a clientilor nostri.

4. Finalizarea proiectului

4. Finalizarea proiectului

Dupa ce rezultatele au fost obtinute la standardele de calitate si performanta  agreate de client, echipa noastra ramane la dispozitia clientului pentru proiecte ulterioare.

Contact

Va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare cu privire la serviciile noastre. Pentru orice detalii, nu ezitati sa ne contactati.

0770 893 954

contact@codhum.ro

Brăila, Strada Sandu Aldea Nr. 1

    [recaptcha]