Servicii de Cercetare de piata

CodHum realizeaza cercetari si studii de piata pe baza nevoilor clientilor nostri, asigurandu-se atat de profesionalismul echipei noastre, cat si de confidentialitatea datelor colectate. Structura cercetarilor si studiilor de piata este personalizata cerintelor si asteptarilor fiecarui client. Cunoașterea reala a mediului de afaceri pe care clientul nostru se pregateste sa-l abordeze este prioritatea noastra, dispunand de flexibilitate in abordarea proiectelor dvs.

Cercetare cantitativa de piata

Cercetare cantitativa de piata

CodHum furnizeaza cercetari de piata pentru clientii care doresc sa afle informatii despre cota de piata sau segmentarea clientilor.

Cercetare calitativa de piata

Cercetare calitativa de piata

CodHum furnizeaza cercetari de piata pentru clientii care doresc sa afle informatii despre satisfactia clientilor, notorietatea sau reputatia brandului.

Sondaje de opinie

Sondaje de opinie

CodHum furnizeaza studii si sondaje de opinie in functie de nevoile clientilor si particularitatile necesitatilor acestora.

INDUSTRII

CodHum ofera servicii de cercetare de piata in functie de nevoile specifice ale clientilor dintr-o gama variata de industrii.

Farmaceutica

FMCG

Telecom

Tehnologie

Mass-Media

Automotive

Beneficii

Printre principalele beneficii ale unei cercetari de piata se pot enumera: cunoasterea cererii si a nevoilor pietei, alegerea canalelor de promvare potrivite pentru bunul sau serviciul dvs, cunoasterea in detaliu a clientilor dvs, determinarea corecta a preturilor cu care se pot comercializa, intr-o maniera optima, produsele sau serviciile dvs, cunoasterea competitiei si a avantajelor competitive ale acesteia sau identificarea de noi oportunitati viabile pe piata.

Promptitudine

Flexibilitate

Profesionalism

Eficienta

Creativitate

Consistenta

Contact

Va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare cu privire la serviciile noastre. Pentru orice detalii, nu ezitati sa ne contactati.

    [recaptcha]