Servicii de Benchmarking competitie

Benchmarking-ul reprezinta un proces de schimbare organizationala, orientat catre o imbunatatire permanenta a produselor, proceselor si serviciilor companiei dvs. CodHum furnizează servicii de analiza a competitiei clientilor la nivel de produse sau servicii, abordari si procese, strategii si tactici. Totodata, CodHum pune la dispozitia clientilor nostri expertiza in adaptarea la schimbările si trendurile pietei.

Benchmarking de produs

Benchmarking de produs

Compararea caracteristicilor, functionalitatii și performantei produselor dvs. cu cele ale concurentei.

Benchmarking de proces

Benchmarking de proces

Compararea proceselor companiei dvs. la nivel intern, in raport cu procesele competitiei si in raport cu bunele practici de la nivelul industriei.

Benchmarking de performanta

Benchmarking de performanta

Compararea performantei companiei si echipei dvs in raport cu performanta competitiei si in raport cu performanta medie a industriei.

Benchmarking strategic

Benchmarking strategic

Compararea strategiei si tacticilor abordate de compania dvs. in raport cu competita si in raport cu bunele practici si studiile de caz din industrie.

INDUSTRII

CodHum ofera servicii de benchmarking in functie de nevoile specifice ale clientilor dintr-o gama variata de industrii.

Farmaceutica

FMCG

Telecom

Tehnologie

Mass-Media

Automotive

Beneficii

Benchmarkingul contribuie la dezvoltarea organizatiei dvs. prin optimizarea performantei analizand abordarile competitiei, in vederea asigurarii diferentierii si dobandirii unui avantaj competitiv.

Promptitudine

Flexibilitate

Profesionalism

Eficienta

Creativitate

Consistenta

Contact

Va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare cu privire la serviciile noastre. Pentru orice detalii, nu ezitati sa ne contactati.

    [recaptcha]